Update! teamUT

Stand van zaken

Met de transfers van Bert de Leeuw, Robert Bouman,Wietse Broeksma , Raymond Pen, Bart Noort, Rens Noorman& Anne Jan Niemeijer is TEAM UT weer op volle sterkte. Er moest na vorig jaar wat veranderen en dat is gelukt, zijn we super tevreden mee! Natuurlijk is het aan ons om hier weer een fris en gretig team van te bouwen. Dat lukt aardig!

 

Voorseizoen

De resultaten in het voorseizoen nemen we zelf niet zo serieus. Langweer was leuk, Lemmer al flink wat serieuzer. Hebben we goed gezeild, maar werden we af en toe flink geleefd.  We zoeken nog naar de juiste afstemming aan boord, er word veel getraind op boathandling. Ab is nu schotenman, Julian de nieuwe fokkenist, samen met Herman een mooi koppel. We meten en proberen, zijn enthousiast en gretig. René switcht over het hele schip en we hebben met Costijn Zwart, Jan Cnossen, Simon Bakker en Jelle een paar extra handen bij zwaar weer of als vervanging van teamleden die een keer niet kunnen. Sponsoren helpen met materiaal, soms zelfs ter plekke, zoals Rinze van der Schuit op Lemmer Ahoy. Vriendinnen en vrienden schuiven aan voor de 3e helft of om het schip even over te varen. Super!

Wat komt er aan?

De Slach om Heeg editie 2019 varen we ook mee. Weekend van 29& 30 juni. Met deels gewijzigde bemanning door verplichtingen elders van een aantal bemanningsleden. Maar mét een nieuw grootzeil dat zeilmakerij Molenaar beloofd heeft af te hebben vóór de Slach om Heeg. Beloofd een interessant weekend te worden. We houden je op de hoogte via Facebook en Twitter!

IFKS 2019

Hoofddoel! Daar moet alles kloppen en richten we ons op. Dit jaar wederom met het fijne schip de Gouwzee als volgschip. Erg veel zin in. We hebben ruim plek om als daggast(en) daar aanwezig te zijn en de wedstrijd te bekijken. Neem hiervoor contact op met ons via het formulier! Vinden we superleuk..

Contact

Eerlijk gezegd, we zeilen liever dan dat we de website bijhouden. Is nou eenmaal waar. Maar wil je wel op de hoogte blijven, foto’s/video’s enzovoort zien? Abonneer je dan op ons Instagram of Facebookkanaal! 

Terug naar laaste nieuws