Geweldig najaar!

Na een mooie IFKS waar de tweede plaats in de C Klasse werd bemachtigd hebben we in het najaar nog drie wedstrijd weekenden gezeild. Hier een kort verslag per wedstrijd.

Friese Hoekrace
De Friese Hoekrace zullen we ons nog lang herinneren. Twee dagen zeilen we de pannen van het dak. Een wedstrijd waren we zelf met 10 minuten voorsprong op de nummer twee gefinisht. Niet alleen het feit dat we hard zeilden maar ook dat we vele dingen uitprobeerden gaf een bevredigend gevoel. Uiteindelijk bleek dat we de laatste wedstrijd (met vele anderen) vals gestart waren. Dus niet de verwachte eerste plek maar een vierde overall. Jammer maar toch voldaan!

Slotwedstrijd
Een mooie zaterdag, veel schepen en een gemixte poule waardoor we ook tegen B en A schepen konden zeilen. In de ochtend zeilden we naar een geweldige tweede plek waardoor we in de middag in de gouden vloot mochten starten. Ook die middag deden we goed mee en lagen we op een gegeven moment 2e. Uiteindelijk zeilden we in het laatste rondje een alles of niets slag. Het werd niets, althans, we werden uiteindelijk toch mooi 6e overall.

Roekoepolle race
Op uitnodiging mochten we mee doen aan de Roekoepolle wedstrijd. Twee dagen mooi zeilen op het Sneekermeer. Voor ons volstrekt onbekend en met een onderbezette bemanning hadden we niet al te veel verwachting van te voren. Uiteindelijk heerlijk gezeild met ons oude tuig. Genoten van het zeilen met IFKS en SKS schepen. En over de uitslag? Tsja. we hebben genoten!

Terug naar laaste nieuws Afbeeldingen Klik op de foto's voor een vergroting