Dagtocht zeilen met de Ut en Thús

Een dagtocht op de Ut en Thús is eentje om nooit te vergeten. Kracht, passie,kunde en ontzettend veel plezier komen samen aan boord als we van wal steken op een mooie locatie in Friesland. Geheel naar uw wensen delen we deze dag in, zodat u zowel actief als passief heerlijk kunt genieten!

Personeelsuitje, relatie-event, bedrijfsuitje of teamuitje?

Wilt u uw collega’s, uw team of uw relaties verassen met een authentieke ervaring aan boord van één van de best onderhouden skûtsjes in Friesland? Stap aan boord van de Ut en Thús voor een onvergetelijke ervaring. Bekijk onze zakelijke arrangementen.

Vrijgezellenfeestje, familiedag, vriendenuitje?

Samen met vrienden of familie genieten van Friesland op z’n mooist? Stap aan boord en laat u verassen door de prachtige omgeving en de schoonheid van het skûtsjesilen. Ook wanneer u blijft overnachten en hier een plekje voor zoekt helpen we u graag.

Opstaplocaties

De Ut en Thús vaart standaard vanuit Gaastmeer, Heeg en Koudum. Maar praktisch alle steden in Friesland zijn mogelijk! Heeft u een speciale wens dan horen we dit graag en indien mogelijk zorgen we ervoor dat u op kunt stappen bij uw pension, hotel, camping of herberg!

Neem contact op

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op en we helpen u graag!

Bekijk onze arrangementen Bekijk onze prijsinformatie Afbeeldingen Klik op de foto's voor een vergroting